Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Veşti proaste din vechiul PDL pentru Predoiu: "Suntem dispuşi să aşteptăm până în 2016"

pnl pdl

Premierul desemnat de noul PNL, Cătălin Predoiu, este nerăbdător să ajungă la Palatul Victoria şi îi critică pe colegii care nu văd preluarea guvernării ca o urgenţă. Speranţele lui Predoiu sunt subminate nu numai de colegii din vechiul PNL, ci şi de cei din fostul PDL.

Gheorghe Falcă, primarul Aradului, care face parte din comisia de unificare liberală, susţine că viitorul guvern PNL trebuie să se bazeze pe o susţinere populară. Astfel, liberalii ar fi dispuşi să aştepte până după alegerile parlamentare din 2016, pentru că alegerile anticipate sunt excluse în lipsa unei noi legi electorale.

"Viitoarea guvernare a PNL va avea o legitimitate populară și nu una dată de negocieri în spatele ușilor închise sau de manevre politice. Negocierea și compromisul sunt instrumente politice absolut normale, dar fundamentul unei guvernări eficiente nu poate fi dat decât de un mandat clar din partea electoratului. Suntem dispuși să așteptăm până la alegerile din 2016 pentru că nu ne dorim o guvernare pompieristică, cu scopul de a rezolva momentan o problemă sau alta, ci una prin care România să facă saltul către o țară prosperă și cu adevărat europeană", a declarat Gheorghe Falcă, într-un interviu pentru stiripesurse.ro, care va fi publicat integral miercuri, 31 decembrie.

Vezi şi: Predoiu, reacție dură față de aripa din PNL care amână dărâmarea Guvernului Ponta IV

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.