Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Veşti proaste în instanţă pentru Alina Bica şi Alin Cocoş

iccj

Alina Bica, fosta şefă a DIICOT, şi Alin Cocoş, fiul omului de afaceri Dorin Cocoş, au fost joi la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, unde au cerut ridicarea măsurii controlului judiciar. După o audiere fulger şi o dezbatere la fel de scurtă, magistraţii au decis să respingă cererile celor trei.

Un caz aparte a fost cel al lui Alin Cocoş. Acesta i-a scandalizat pe judecători prin argumentul invocat. Fiul lui Dorin Cocoş a declarat în instanţă că vrea să scape de controlul judiciar pentru a putea să meargă la meciurile de fotbal. Magistraţii au considerat că argumentul lui Alin Cocoş este o dovadă a faptului că acesta nu înţelege gravitatea situaţiei sale juridice.

Vezi şi: Elena Udrea şi Alina Bica, în acelaşi timp la ÎCCJ

MINUTA:

Respinge, ca nefondată, contestatia formulată de inculpata Bica Alina Mihaela împotriva încheierii din data de 04 august 2015, pronunţată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - Sectia Penală, în dosarul nr.2471/1/2015. Obligă contestatoarea inculpată la plata sumei de 140 lei cheltuieli judiciare către stat, din care suma de 40 lei, reprezentând onorariul parţial cuvenit apărătorului desemnat din oficiu, se va avansa din fondul Ministerului Justiţiei. Definitivă. Pronunţată, în şedinţă publică, astăzi 20 august 2015.

Respinge, ca nefondate, contestatiile formulate de inculpatii Bica Alina Mihaela si Cocos Alin împotriva încheierii din data de 04 august 2015, pronunţată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - Sectia Penală, în dosarul nr.4397/1/2014. Obligă contestatorii inculpati la plata sumei de câte 140 lei cheltuieli judiciare către stat, din care suma de câte 40 lei, reprezentând onorariul parţial cuvenit apărătorilor desemnati din oficiu, se va avansa din fondul Ministerului Justiţiei. Definitivă. Pronunţată, în şedinţă publică, astăzi 20 august 2015.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.