Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vești proaste pentru FC Barcelona:Mijlocaşul spaniol Gavi, accidentat serios în meciul cu Georgia

sports.fr
fc barcelona

Mijlocaşul Gavi (FC Barcelona) a părăsit cu ochii în lacrimi terenul, după o accidentare serioasă la genunchiul drept suferită în meciul cu Georgia (3-1), disputat duminică la Valladolid, în preliminariile EURO 2024 la fotbal, transmite AFP.

Gavi, 19 ani, s-a accidentat în minutul 23, când a făcut o preluare pe piept a balonului şi s-a răsucit să pornească spre poartă, iar genunchiul i s-a blocat. Anterior el fusese ţinta unui atac din spate al unui jucător georgian. Ibericul a ieşit imediat de pe teren şi presa spaniolă a scris că este vorba de o ruptură de ligament care necesită o intervenţie chirurgicală, conform Agerpres.

Federaţia spaniolă de fotbal (RFEF) a confirmat că Gavi a suferit o ''accidentare serioasă la genunchiul drept'', dar gravitatea ei va fi cunoscută după examenele medicale.

Indispensabil la Barca şi naţionala Spaniei, Gavi, cu 27 selecţii, este unul dintre jucătorii cei mai utilizaţi în acest sezon, el disputând duminică al 23-lea său meci în toate competiţiile.

Spania, care a câştigat Liga Naţiunilor în iunie, s-a clasat pe primul loc în Grupa A cu 21 puncte şi va fi repartizată în prima urnă valorică pentru tragerea la sorţi a grupelor EURO 2024.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.