Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE Vești proaste pentru Gabriela Firea: Anghel Iordănescu, confirmat cu noul coronavirus

Iordănescu și Firea

UPDATE: Fiul fostului selecționer susține că urmează ca rezultatele analizelor să indice exact dacă tatăl său are Covid-19.

Știrea inițială:

Anghel Iordănescu a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus şi are simptome specifice, însă starea de sănătate a fostului selecţioner este sub control, informează telekomsport.ro.

Anghel Iordănescu a fost depistat pozitiv după ce a început să se confrunte cu simptome specifice infecţiei cu virusul COVID-19. Fostul selecţioner a ales astfel să se testeze şi rezultatul a fost pozitiv.

Fostul mare jucător al Stelei a avut febră, dar starea lui de sănătate a fost bună, motiv pentru care n-a fost inernat. Acum, Anghel Iordănescu se află acasă şi urmează tratementul primit de la medic pentru lupta împotriva coronavirusului.

Anghel Iordănescu candidează pe lista PSD la CGMB din partea echipei coordonate de Gabriela Firea. El a fost la depunerea cadidaturii alături de Firea în urmă cu câteva zile, după cum se vede din fotografia de ilustrare a articolului. Pe listă mai apar nume precum: Monica Davidescu, Cornel Dinu, Mitică Dragomir, Sorin Ilieșiu, Elisabeta Lipă, Daniel Pancu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.