Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vești proaste pentru utilizatorii WhatsApp. Funcția care nu va mai fi gratuită în 2024

theghanareport.com
WhatsApp

WhatsApp, aplicația de mesagerie folosită la nivel global, aduce o schimbare semnificativă. Se pare că utilizatorii vor pierde accesul gratuit pentru backup-uri gratuite pe Google Drive.

Utilizatorii s-au bucurat de confortul de a-și stoca conversațiile WhatsApp pe Google Drive fără a le afecta spațiul de stocare gratuit de 15 GB. Cu toate acestea, începând cu 2024 această facilitate va înceta.

Ca atare, aceștia vor trebui să ia în considerare achiziția unui spațiu de stocare suplimentar prin Google One.

Google One are trei planuri principale de abonament, disponibile lunar sau anual: Basic (100GB) la $1.99, Standard (200GB) la $2.99 și Premium (2TB) la $9.99.

De asemenea, pentru abonamentele anuale costurile sunt de $19.99 pentru planul Basic (100GB), $29.99 pentru planul Standard (200GB) și $99.99 pentru planul Premium (2TB).

În cazul celor care nu-și doresc un abonament, există totuși o modalitate de a folosi mai bine spațiul de stocare disponibil. Mai exact, în WhatsApp, Setări, Stocare și Date, se va selecta Administrare Stocare.

Aici, WhatsApp oferă diverse metode pentru a reduce eficient utilizarea spațiului de stocare, informează Economic Times.

WhatsApp, funcție nouă pentru utilizatorii de pe web

De curând, compania a introdus o nouă caracteristică care le permite utilizatorilor să își actualizeze statusul folosind versiunea din browser sau aplicația de laptop/desktop.

Funcția de status de pe WhatsApp era limitată până acum doar la dispozitivul principal al utilizatorului, ceea ce însemna că actualizările nu puteau fi actualizate de pe alte dispozitive sau de pe versiunea web.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.