Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vești TERIBILE pentru Simona Halep: Wozniacki a ajuns în finală la Australian Open și îi AMENINȚĂ primul loc mondial româncei

www.dailymail.co.uk
Caroline Wozniacki

Jucătoarea daneză Caroline Wozniacki, locul 2 WTA, s-a calificat pentru prima dată în finala Australian Open, după ce a învins-o, joi, cu scorul de 6-3, 7-6 (2), pe sportiva belgiană Elise Mertens, locul 37 WTA.

Caroline a început excelent meciul. La 2-1, în primul set, a făcut singurul break al setului, suficient pentru a lua un avantaj decisiv. Mertens a încercat să revină, a forțat și a atacat, dar nu a avut succes.

Citește și: Mats Wilander, laude pentru Simona Halep pentru performanța de la Australian Open: 'Aşa eram şi eu'

Setul doi a început asemănător. La 2-2, Wozniacki a făcut break, dar la 5-4, când a servit pentru câștigarea meciului și-a pierdut serviciul. După ce a salvat două mingi de break, Wozniacki a trimis setul în tie-break. Daneza a jucat mai bine în tie-break, în timp ce Mertens a greșit foarte mult, Wozniacki asigurându-și calificarea în finală. În ultimul act, ea va evolua cu învingătoarea dintre Simona Halep, locul I WTA, şi germana Angelique Kerber, locul 16 WTA şi cap de serie numărul 21.

Caroline Wozniacki este singura amenințare pentru Halep în lupta pentru locul 1. Daneza poate deveni lider WTA dacă la Australian Open obține un rezultat mai bun decât Simona Halep, anunță News.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.