Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vestor România, apreciat de Yahoo Finance și Bloomberg

Vestor Romania
Vestor

Vestor România, apreciat de Yahoo Finance și Bloomberg

Compania Vestor România, care oferă cursuri de pregătire financiară, a ajuns în paginile prestigioase la nivel internațional ale publicațiilor de business Yahoo Finance și Bloomberg.

Intitulat ”Vestor anunță noi soluții personalizate de învățare pentru educația financiară”, articolele din Yahoo Finance și Bloomberg arată că Vestor România va lansa un nou produs adaptat nevoilor cursanților în urma cercetărilor de piață făcute în rândul miilor de clienți care au urmat modulele de pregătire Vestor.

Experiența Vestor își va spune cuvântul în noua ofertă pe care o va lansa pe piață care va conține cursuri adaptate exact nevoilor celor care își doresc pregătire financiară și o viață independentă.

Noul produs este rezultatul miilor de ore de curs și a consultării detaliate a cerințelor pe care le-au avut cursanții în cadrul pregătirii de la unu la unu care reprezintă deja brandul Vestor. În cadrul acestor module de pregătire, cursantul poate spune exact ce îl interesează, iar cursul este adaptat nevoilor sale precise și nivelului său de pregătire, fie că este unul de începători sau nivelul avansat.

În cadrul articolului este citat și CEO-ul Vestor România, Laurențiu Ionescu, care spune că „în lumea financiară rapidă de astăzi, nevoia unui parcurs al învățării personalizate nu a fost niciodată mai mare. Cea mai nouă inițiativă a noastră își propune să-i determine pe cursanți să fie arhitecții propriului lor drum educațional pentru a îmbunătăți semnificativ implicarea utilizatorilor.”

Noul produs Vestor va face comunicarea cu clienții și mai eficientă, oferindu-i cursantului posibilitatea de a alege ce și cât vrea să asimileze, să se axeze pe domeniul său de preferință și să se profesionalizeze în direcția pe care și-a ales-o.

Vestor aduce nou pe piață posibilitatea ca orice cursant să își decidă propriul parcurs și ritmul de asimilare al cunoștințelor, în așa fel încât să aibă parte de confortul de a avea cursurile modelate exact pe măsura intereselor și aspirațiilor sale.

Cursantul devine astfel un factor activ al cursurilor, fiind co-participant la procesul său de evoluție și pregătire, fiind ghidat către zona sa de maxim interes și spre exploatarea la maximum a propriilor sale capacități pentru atingerea scopurilor pe care și le propune.

Vestor își demonstrează astfel încă o dată capacitatea sa de a se adapta pieței și cerințelor cursanților, venind în întâmpinarea lor cu acest nou produs de cursuri care concretizează tot ceea ce Vestor a acumulat de-a lungul anilor de practică și tot ce a descoperit că îi interesează pe clienți, pentru ca aceștia să fie cât mai bine pregătiți pentru provocările unei piețe financiare în continuă mișcare.

Vestor România se extinde în alte patru țări

După ce a câștigat piața din România, Vestor România s-a extins recent spre alte patru țări: Ungaria, Polonia, Lituania și Elveția, ducând expertiza românească în predarea de cursuri financiare la nivel european.

Potrivit Yahoo Finance și Bloomberg, Vestor este principalul furnizor de formare financiară din România, oferind cursuri sofisticate și materiale de învățare pentru toate lucrurile legate de tranzacționarea pe piețele financiare. Cu un angajament pentru inovare, Vestor se adaptează constant la tendințele pieței și la nevoile utilizatorilor, asigurându-se că elevii sunt bine echipați pentru a face față provocărilor sectorului financiar dinamic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.