Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Veteranul Jan Vertonghen nu renunţă la naţionala Belgiei

ilfovsport.ro
minge fotbal

Fundaşul Jan Vertonghen şi-a apărat statutul la naţionala Belgiei, unde fundaşul în vârstă de 36 de ani deţine recordul de selecţii - 153, scrie site-ul walfoot.be cu ceva mai puţin de jumătate de an înainte de EURO 2024, unde echipa antrenată de Domenico Tedesco va fi una dintre adversarele României.

Invitat pe platoul unei emisiuni a televiziunii VRT, fotbalistul echipei Anderlecht a vorbit despre perioada ce a urmat Cupei Mondiale 2022. După acea competiţie, unde Belgia nu a trecut de faza grupelor, unele voci au cerut ca Vertonghen să se retragă de la naţională, potrivit Aerpres.

"După Cupa Mondială, am avut o discuţie cu Tedesco (numit în februarie - n r.). Franky Vercauteren (directorul tehnic al naţionalei - n. r.) era acolo, iar o clipă am crezut că voi primi mesajul că nu voi mai fi selecţionat. Dar, în cele din urmă, conversaţia cu Tedesco mi-a dat mai multă motivaţie pentru a continua", a spus Tedesco.

"Încă mă simţeam foarte bine şi sunt în continuare foarte mândru să fiu un diavol roşu", a spus Vertonghen. "Echipa naţională nu este un centru pentru servicii sociale. Aşa ca nu ar trebui sa mă retrag ca să le dau o şansă tinerilor. Este o scuză jalnică. Cel mai bun joacă. Punct", a continuat el.

Belgia şi România vor evolua în Grupa E, alături de Slovacia şi câştigătoarea play-off-ului B, la turneul final al Campionatului European de fotbal, care va fi găzduit de Germania între 14 iunie şi 14 iulie 2024.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.