Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viața de coșmar a unui bărbat care miroase a alcool, deși nu bea nimic! Afecțiunea medicală de care suferă îl face să pice oricând un alcooltest

Foto: nypost.com
Mark Mongiardo barbat SUA miroase alccol

Viața de coșmar a unui bărbat care miroase a alcool, deși nu bea nimic! Afecțiunea medicală de care suferă îl face să pice oricând un alcooltest

Viața unui bărbat în vârstă de 40 de ani din SUA a devenit un coșmar după ce a fost catalogat drept alcoolic de toată lumea din jurul său, în ciuda faptului că acesta nu consumă alcool. Totul se datorează uni afecțiuni medicale rare.

Mark Mongiardo este bărbatul a cărui viață a devenit un calvar din cauza unei afecțiuni care face să-i crească alcoolemia, deși nu bea. A fost reținut de poliție, după ce a fost bănuit că a condus în stare de ebrietate, ba chiar și-a pierdut și jobul. Și soția lui a fost afectată de starea atipică a partenerului ei și chiar îl bănuia că bea pe ascuns.

Fost profesor de sport, Mark și-a pierdut locul de muncă pe care îl avea la o școală, după ce mai multe persoane s-au plâns că mirosea a alcool în timpul orelor. Ulterior, bărbatul a făcut tot posibilul pentru a afla ce se întâmplă cu organismul său.

Astfel, Mark Mongiardo a aflat că suferă de o boală foarte rară, care face ca intestinele lui să transforme zahărul în alcool, mai ales după mesele bogate în carbohidrați. Acum ia câte 30 de pastile pe zi, are mare grijă la alimentație și își testează alcoolemia de fiecare dată înainte să se urce la volan.

"Orice persoană care suferă de acest sindrom are o floră intestinală care nu funcționează cum trebuie. Există anumite ciuperci și bacterii care declanșează un proces de fermentare.

Asta înseamnă că alimentele bogate în carbohidrați nu sunt descompuse în molecule individuale de zahăr, ci sunt fermentate și transformate de către organism în alcool, iar acest alcool intră în sânge și arată ca și cum persoana ar fi consumat băuturi alcoolice", a explicat un medic afecțiunea de care suferă bărbatul din SUA, conform Daily Mail, potrivit antena3.ro.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.