Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viața lui Stephan Pelger - Celebrul designer a făcut-o praf pe Carmen Iohannis: Își scurta fustele pe care i le cream

Malvenski
Carmen Iohannis bijuterii

Designerul român Stephan Pelger, în vârstă de 43 de ani, a fost găsit mort în locuința sa din Sectorul 2 al Capitalei. Polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 8 au fost sesizați, prin apel la 112, cu privire la faptul că într-o locuință, din Sectorul 2, se află o persoană decedată.

În trecut, acesta a fost designerul primei doamne a României, Carmen Iohannis, pe care a criticat-o public pentru că își scurta fustele pe care i le crea

Pelger spune că prima doamnă nu ține cont de regulile de stil în vigoare atunci când vine vorba de ținutele pe care trebuie să le adopte ca primă doamnă.

„I-am creat o grămadă de rochii pe care ea le-a modificat și le-a scurtat; asta este problema primei doamne, pe care eu o stimez și este o doamnă foarte umană, foarte simpatică, foarte glumeață, dar are o problemă cu lungimile fustelor; pe toate și le-a scurtat singură. Și când mi-am văzut creațiile scurtate la un nivel nepotrivit, am fost destul de dezamăgit. Fiecare face ce vrea cu ținutele, dar dacă tot angajezi un stilist, un designer, ca să-ți facă ținutele, măcar ține cont de ceea ce ți se spune”, a spus Stephan pelger în emisiunea „La cină”, de la Digi24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.