Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viaţa selecţionerului Angliei, Gareth Southgate, va fi adaptată într-o piesă de teatru la Londra

www.agerpres.ro
Gareth Southgate

Viaţa lui Gareth Southgate, selecţionerul Angliei, va fi adaptată într-o piesă de teatru la Londra, în rol principal urmând să fie Joseph Fiennes, cunoscut şi din serialul „Povestea slujitoarei/ The Handmaid’s Tale”.

Intitulată „Dragă Anglia”, cu referire la scrisoarea sa trimisă susţinătorilor englezi chiar înainte de Euro 2021, această piesă a fost scrisă de James Graham şi ar urma să fie programată din iuni, la Teatrul Naţional din Londra, scrie news.ro.

Piesa este inspirată din traiectoria lui Southgate de la penalty-ul ratat la loviturile de departajare pierdute împotriva Germaniei în semifinalele Euro 1996.

"Douăzeci şi doi de ani mai târziu, el a fost cel care a spart blestemul la loviturile de departajare din Anglia, permiţându-i să câştige pentru prima dată o lovitură de departajare la Cupa Mondială (în optimile de finală împotriva Columbiei, în 2018)”, a declarat James Graham pentru BBC. .

Piesa evocă şi schimbarea de mentalitate a selecţiionatei engleze, epopeea acesteia în timpul Cupei Mondiale 2018 şi a Campionatului European din 2021. Dar şi momentele mai dificile ale mandatului său, inclusiv reacţiile rasiste în urma ratărilor lui Rashford şi Saka, la loviturile de departajare din finala Euro 2021.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.