Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vica Blochina a leșinat la Survivor: Medicul a intervenit de urgență

foto romaniatv
vica blochina survivor 2023

Vica Blochina a cedat la Survivor România 2023. Faimoșii se confruntă, pe rând, cu stări de rău și epuizare. Imediat ce s-a terminat lupta pentru imunitate, blondina nu a mai rezistat și s-a prăbușit.

Ediția de marți, 24 ianuarie, a fost una extrem de tumultoasă. Ultima probă s-a arătat una extrem de dificilă, iar fiecare concurent în parte a întâmpinat dificultăți. După ce Sebastian Dobrincu s-a retras din competiție din cauza unei accidentări grave, în urmă cu doar câteva ediții, acum, Vica Blochina a început să se simtă rău.

”Venim cu stare de spirit super, pentru că am și mâncat. Suntem plini de forțe, am dormit foarte bine și cu siguranță astăzi o să câștigăm”, spunea Vica Blochina înainte de a intra pe traseu, fiind extrem de încrezătoare.

Mai departe însă, cel mai probabil stresul probelor de pe traseu, oboseala, dar și alți factori, și-a spus cuvântul în cazul ei. Vica Blochina a reușit să aducă un punct echipei sale și a învins-o pe Codruța Began, iar mai apoi, în cea de a doua tură de traseu a pierdut.

După ce jocul pentru imunitate s-a terminat, iar Faimoșii au câștigat cu un scor de 10-6 însă, vedetei i s-a făcut rău. Colegii săi au ridicat-o, iar aceasta a început să plângă. Atât Faimoșii cât și Războinicii au intrat în panică în momentul în care au văzut-o în această stare pe Vica Blochina.

”Vica a acuzat o stare de epuizare. Este în cortul medicului. Vă vom informa cu amănunte”, a anunțat Daniel Pavel, în legătură cu starea de sănătate a Faimoasei, anunță romaniatv.net.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.