Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vicepreședinte ALDE atacă 'greierele de la Finanțe': Teodorovici s-a distrat, s-a jucat, dar l-a lovit realitatea

antena3.ro
Toma Petcu

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a ajuns subiect de fabulă printre foștii săi parteneri de guvernare de la ALDE.

„Era odată un greiere și o furnică. Așa sună o fabulă clasică. Dar nu e vorba de o fabulă. Este vorba de o poveste reală, în care rolul greierului este luat de către dl ministru al Finanțelor, Eugen Orlando Teodorovici. Asemenea greierului, domnul Teodorovici cât a ținut vremea frumoasă s-a distrat și s-a jucat, dând asigurări că totul e în regulă. Asta până când realitatea l-a prins din urmă. Iar realitatea l-a lovit cu o rectificare bugetară nerealistă. În noiembrie, greierele zburdalnic de la finanțe va trebui să mai facă o rectificare bugetară, care o să scoată la iveală exact problemele peste care acum s-a trecut. Oare ce soluții miraculoase va mai scoate de această dată din vioara sa magică greierele de la finanțe?”, a scris marti, pe Facebook, vicepreședintele ALDE Toma Petcu.

Citește și: DATE OFICIALE - Cât a costat un vot la europarlamentare: PSD - 3,13 euro, USR+PLUS - 65 de cenți. Pro România a avut cei mai scumpi alegători .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.