Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vicepreședinte PNL: Iohannis era atent la discurs, nu a văzut militarul leșinat. Înseamnă că nu poate conduce o țară?

Iohannis militar

Vicepreședintele PNL Virgil Guran a declarat joi că este exagerată reacția publică generată de cazul de la Ziua Marinei, când un militar a leșinat lângă Klaus Iohannis și șeful statului nu s-a întors către el.

„Nu a observat. Presedintele era atent la discurs, nu a observat. După aceea, când a aflat, s-a interesat de starea lui. Va legati de cel mai mic amanunt sa-l faceti pe Iohannis....Nu a vazut. De-asta nu poate să conducă o țară?”, a zis Guran la Antena 3.

În timpul discursului ținut de Klaus Iohannis, joi, la Constanta, de Ziua Marinei, un militar american aflat in spatele sefului statului a lesinat. Unul dintre colegi fuge prin spatele președintelui după targă. În acest timp, șeful statului își continuă discursul, iar soldații încearcă să îi acorde prim ajutor militarului. După încheierea alocuțiunii șefului statului, acesta pleacă, fără să privească în partea dreaptă, acolo unde este militarul leșinat. Rămâne neclar dacă președintele a observat sau nu incidentul.

Citește și: ANALIZĂ - PSD are 44,3% din mandate în Parlament, înaintea sesiunii extraordinare. Majoritatea guvernamentală atârnă de un fir de ață .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.