Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vicepreședintele BMW Group 'susține' declarațiile lui Dăncilă: Creşterea economică a României se vede pe stradă

www.stirileprotv.ro
BMW

Se construiesc clădiri noi, iar aici vindem maşini bine echipate. Traficul este aglomerat, iar setea de mobilitate este vizibilă, informează Ziarul Financiar.

Jean-Philippe Parain, vicepreşedintele BMW Group responsabil de vânzări la nivel european, spune că deşi vânzările din România par mici în comparaţie cu cele din cele mai mari pieţe ale constructorului german, vorbind de câteva mii versus câteva sute de mii de maşini anual, pe plan local se vând maşini bine echipate, iar acest lucru ajută la obţinerea unei cifre de afaceri mai mari.

Comisia Iordache trage tare după ce Liviu Dragnea a convocat sesiune extraordinară - Dezbateri pe modificarea Codului Penal

Declarația lui Parain vine la scurt timp după ce premierul Dăncilă a spus că în timpul guvernării PSD economia românească a devenit "tigrul Europei".

„Uitaţi-vă la istoria recentă a României. Primul an de după revoluţie în care veniturile au crescut în timp ce economia era în creştere a fost în anul 2016. Atunci, deşi România a înregistrat o creştere economică de 4,8%, veniturile la buget au scăzut cu 9,8% faţă de anul 2015. Vorbiţi ironic de faptul că economia românească este tigrul Europei?. Eu spun că da", a spus Dăncilă, ieri în plen.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.