Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vicepreședintele P.E. îl desființează pe protestatarul Dide: 'El însuși reprezintă o încălcare a dreptului la viață civilizată a milioane de oameni'

ioan mircea pascu

Vicepreședintele Ioan Mircea Pascu a comentat, într-o postare pe Facebook, declarația lui Cristian Dide de la Parchetul General, afirmând că „el însuși reprezintă o încălcare a dreptului la viață civilizată a milioane de oameni, care vor normalitate în această țară”.

„Dide “scandal”: “Nu doar că aș face la fel, ci îndemn lumea și cetățenii să își exprime vocal nemulțumirea față de toți politicienii care ne încalcă dreptul la o viață civilizată", a declarat Dide la ieșirea de la PG.

Apel INCREDIBIL lansat de Cristian Dide la ieșirea de la Parchetul General - Acesta le cere românilor să huiduie politicieni

Saracu’ nici nu-i trece prin cap ca, prin tot ce reprezintă, el însuși reprezinta a încălcare a dreptului la viața civilizata a milioane de oameni, care vor normalitate in aceasta țara!

Câta diferența între acest ... “Dide” și predecesorul lui de la începutul anilor ‘90, Dincă “Gogoșarul”, care era, totuși, un interlocutor articulat, chiar dacă prefera acțiunea in locul dialogului.”, scrie Pașcu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.