Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vicepreședintele Parlamentului European, atac DUR la un ministru din Guvernul Dăncilă: 'La vremuri noi, tot noi'

ioan mircea pascu

Vicepreședintele Parlamentului European, Ioan Mircea Pașcu, a reacționat dur după ce în presă a apărut informația pe surse potrivit căreia ministrul Transporturilor, Lucian Șova, l-ar propune pe Dan Baciu director general la Compania Aeroporturi București.

„Se pare ca aceasta companie, de stat, este o vaca sacra numai buna de muls de același grup transpartinic, care o face prin rotație.

Asta in timp ce avioanele Tarom sunt aduse cu buna știință la singurul burduf despre care se știe ca nu funcționează, pt ca pasagerii sa fie dați jos cu scara la usa din spate ... in timp ce avioanele Ryanair și Wizz se lăfăie la burdufurile funcționale ... Pt ca cele doua companii or fi mai cu “mot”, decât TAROM

Vorba aceea: la vremuri noi, tot noi!

Teodorovici 'îi bagă în ŞEDINŢĂ' pe reprezentanţii BNR, după anunţul SCUMPIRILOR: 'Vreau să am o discuţie...'

PS. Mai sper ca, in lumina raportului devastator de acum careva zile, al corpului de control al primului ministru, se va face in sfârșit ordine, iar cei răspunzători nu vor fi “penalizați” cu revenirea in compania pe care au muls-o pana la ultima picătura, devalizând-o, conform raportului, bătându-și joc pe fata tocmai de cei pentru care a fost înființata, respectiv pasagerii!”, este reacția lui Ioan Mircea Pascu.

Potrivit unor surse din Ministerul Transporturilor, în Consiliul de Administrație al Companiei Naționale Aeroporturi București vor fi numiți Mihai Hura, șeful de cabinet al ministrului Lucian Șova, și Dan Baciu, cel care era a ocupat funcția de director economic în mandatul de director general al lui Liviu Radu, exact în perioada vizată de raportul extrem de critic al Corpului de control al premierului.

Potrivit surselor menționate, Dan Baciu va fi ales de Consiliul de Administrație în funcția de director general al Companiei Aeroporturi București. Dincolo de faptul că este unul dintre cei care pot fi considerați vinovați de situația constatată de Corpul de control, Dan Baciu are și legături în zona „tehnocrată”. Acesta este soțul Soranei Baciu, fost secretar de stat în ministerul Economiei din Guvernul Cioloș, condus de Costin Borc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.