Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vicepreședintele Parlamentului European îl nimicește pe Cătălin Ivan: 'Omul ăsta a căzut atât de jos...'

ioan mircea pascu

Vicepreședintele Parlamentului European Ioan Mircea Pașcu lansează un atac dur la adresa europarlamentarului Cătălin Ivan. Reacția lui Pașcu vine după ce europarlamentarul ar fi susținut că violențele din 10 august ar fi fost orchestrate de Guvern, pentru a-și crea prilejul de a-i reprima pe manifestanți.

Coordonatorul intervenției din Piața Victoriei, la Parchetul General: Laurențiu Cazan, chemat pentru audieri în calitate de suspect

„Desi Monica Macovei nu este nici pe departe prietena mea, doresc sa o previn, colegial, ca are un concurent serios: Cătălin Ivan!

Omul asta a căzut atât de jos încât acum este deasupra prietenul ei, Cristian Preda, in minciunile (ca formula “adevăruri false” nu se justifica in cazul lui), pe care le debitează fără sa clipească!
El susține, nici mai mult, nici mai puțin, decât ca violentele din 10 August ar fi fost orchestrate de ... guvern, pentru a-și crea prilejul de a-i reprima pe manifestanți!? 
Nu merita sa analizam inepția asta, însă cred ca Monica Macovei și Cristian Preda au deja un competitor serios la titlul de “defăimător sef al țării”!
Ma intreb cine o alege lista cu acest personaj, Cătălin Ivan, pentru viitorul parlament european nu știu, însă sunt convins ca mai nimeni (sau măcar prea putini sa conteze).”, scrie Pașcu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.