Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vicepremierul Paul Stănescu, mesaj FERM după adoptarea 'revoluției fiscale': 'Suntem hotărâţi să ducem programul de guvernare până la capăt'

Inquam Photos / Octav Ganea
Paul Stanescu

Vicepremierul Paul Stănescu a declarat joi, într-o conferinţă de presă susţinută la Piatra Neamţ, că PSD şi partenerii de guvernare "vor merge până la capăt cu tot ceea ce este scris în programul de guvernare", informează agerpres.ro.

Casa Regală, anunț de ULTIMĂ ORĂ pe fondul agravării stării de sănătate de Regelui Mihai. O nouă palmă pentru Principele Nicolae


"Suntem hotărâţi, la nivel de partid, la nivel de guvernare, să ducem programul de guvernare până la capăt, ad literam, şi eu sunt convins, dar cred că şi toţi colegii mei sunt convinşi că vom reuşi acest lucru. Menirea noastră, a guvernului, este ca românii să o ducă mai bine. Şi sunt convins că se va întâmpla lucrul acesta. Sigur, sunt şi oameni care spun altceva, dar noi suntem convinşi de acest lucru şi vom merge până la capăt cu tot ce am scris în acel program de guvernare, care, până la urmă, este un fel de biblie a partidului şi a coaliţiei aflate la guvernare", a afirmat Stănescu. 

Vicepremierul Paul Stănescu a participat, joi, la Piatra Neamţ, alături de ministrul Fondurilor Europene, Marius Nica, la semnarea a 19 contracte de finanţare prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală şi un contract din fonduri europene, pentru modernizarea şi reabilitarea infrastructurii din judeţul Neamţ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.