Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vicepreşedinte FRR, revoltat de intenţia MTS de a prelua Stadionul Arcul de Triumf: 'Nu vom lăsa pe nimeni să ia stadionul rugbyului românesc'

stadionul arcul de triumf

Vice președinte al Federatiei Romane de Rugby si managerul secției de rugby de la CSA Steaua București, Bogdan Marinescu, e revoltat de intenția Ministerului Tineretului și Sportului de a prelua Stadionul Național de rugby Arcul de Triumf, care aparține în mod tradițional sportului cu balonul oval.

Marinescu, care va candida pentru un nou mandat de vicepreședinte al Federației Române de Rugby la alegerile din 27 februarie, a spus că rugbyul este „legat emoțional” de Stadionul Arcul de Triumf, acolo fiind locul unor meciuri istorice ale naționalei de rugby, dar și locul formării multor generații de rugbyști. „Am jucat acolo zeci de finale, atât la juniori, cât și la seniori. Și, la fel ca mine, pe Stadionul Arcul de Triumf s-au format și au jucat sute de copii. Acest stadion e un loc istoric pentru rugby și nu putem renunța la el”, a declarat Bogdan Marinescu.

Șeful rugbyului de la CSA Steaua București le mulțumește susținătorilor rugbyului care s-au manifestat public împotriva intenției MTS de a lua Stadionul Arcul de Triumf și îi asigură că oficialii rugbyului vor lupta în continuare pentru acest stadion. „Fanii rugbyului au fost și sunt alături de noi, lucru pentru care le suntem extrem de recunoscători. Ei au arătat că țin cu adevărat la acest sport, iar asta ne dă și nouă încredere să luptăm mai departe. Nu vom depune armele și vom face tot ce ne stă în puteri pentru ca Arcul de Triumf să rămână stadionul rugbyului”.

Reamintim că Ministerul Tineretului și Sportului și-a anunțat intenția de a prelua Stadionul Național de Rugby Arcul de Triumf, intenție vehement contestată de Federația Română de Rugby, căreia acest stadion îi este dat în folosință pentru o perioadă de 49 de ani. Suporterii rugbyului “Club 16 – Horia Ungur” au organizat pe 7 februarie un protest în fața stadionului, acuzând MTS că vrea să ia acest stadion.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.