Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vicepreşedinte Pro România, despre mesajul disperat al Corinei Crețu: 'Vom fi condamnați să fim slugi la diverși stăpâni, inclusiv la PSD'

Bloomberg
EURO moneda bani

Corina Crețu a făcut zilele trecute un apel disperat pentru Guvernul României în care spunea că vrea să discute "cu cifrele pe masă" despre absorbția fondurilor europene sau despre cum sunt inventate proiecte ce nu ajung niciodată la Bruxelles. În ultima perioadă au apărut tensiuni între comisarul european și Guvernul de la București. În acest context un vicepreședinte al partidului PRO România, condus de Victor Ponta, spune că vom fi condamnați să fim „slugi” la „diverși stăpâni” sau doar migranți.

Citește și: Acord ISTORIC pentru BREXIT - Donald Tusk anunță un summit extraordinar

„Sa analizam cu atenție ceea ce declara comisarul european, Corina Cretu, și care este dispusă sa discute cu cifrele pe masa. Faptul ca reprezentanții actualei coaliții de guvernare declara aici in țara ca sunt depuse proiecte pentru finanțare la Bruxelles și ele nu exista acolo este foarte grav. Abia acum putem vorbi de tradarea interesului național de către aceasta guvernare iresponsabila. Pentru ca marea majoritate a decidenților nu știu nimic despre domeniul de care răspund, vremelnic, nu pot gândi proiecte și nici nu le pot gestiona; nu pot avea discuții cu reprezentanții de la Bruxelles, fie ei și romani; nu pot coagula echipe de lucru pentru ca așteaptă mereu indicații de la “șeful cel mare ” care i-a pus in funcții, și oricum nu fac nici un pas fara aprobare lui, “a șefului suprem”, altfel risca sa-și piardă funcția. Și uite așa rămânem fără infrastructura in transporturi, sanatate, educație, și vom fi condamnați intr-adevăr sa fim doar migranți in Europa sau slugi la diverși stăpâni ( inclusiv la PSD...)”, a menționat Aurelia Cristea, vicepreședinte al PRO România pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Mișcare de ULTIMĂ ORĂ a soției lui Klaus Iohannis - Prima doamnă le-a trimis procurorilor un fax .


 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.