Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vicepreședinte Pro România vorbește despre alianță cu PSD: scenariul care se coace în culise

sah

Vicepreședintele Pro România, Felix Rache, susține că, după alegerile locale, ar putea exista discuții între Pro România și PSD pentru formarea unui mare pol de stânga.

Citește și: Fierbere mare la Interne: mesaj pe WhatsApp, trimis de Dumitru Coarnă, îndeamnă polițiștii să se pensioneze urgent

”Se întâmplă lucrurile astea, domnul Orban vorbește de aceste măsuri fantasmagorice și pentru că nu are opoziție. Sunt o minoritate cei de la PNL în Parlament, e normal să își dorească alegeri anticipate. Asta se întâmplă și pentru că pe stânga, vrem nu vrem, suntem două partide. PSD este un partid, din păcate, mai mare decât suntem noi, dar are probleme de comunicare. Dacă vreți, suntem ca două Dacii vechi, din care poți face una bună. Sper ca după alegerile locale să putem avea o discuție despre o alianță pe partea stângă, să invităm și oameni care simt în zona asta și un om la care mă refer acum este chiar Raed Arafat. După cum văd, cei care au ajuns la guvernare nu mai au nevoie de un om care să salveze alți oameni” a spus Felix Rache la ”Punctul de Întâlnire”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.