Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vicepreședintele ALDE Sector 2, Andrei Metehau: Klaus Iohannis a ținut la conferința de presă să manipuleze opinia publică în privința unor date.

Facebook
Andrei Metehau

Vicepresedintele ALDE Sector 2, Andrei Metehau, susține că șeful statului, Klaus Iohannis,  prin conferința de presă, de marți, de la Palatul Cotroceni, a manipulat opinia publică, unul dintre exemple fiind: „președintelui Iohannis s-a referit la testarea în masă. „OMS spune că nu prea are rost”. Ei bine, OMS în luna martie spunea: „Mesajul nostru pentru toate ţările este simplu: Faceţi teste! Faceţi teste! Faceţi teste!!”

Citește și: Pneumolog garantează că apa și sarea ajută în lupta cu coronavirus: Cum ne sterilizăm căile respiratorii / VIDEO

„Când Iohannis nu știe nici măcar să manipuleze!

Președintele Iohannis a încercat în lunga sa conferință de presă (probabil vrea să compenseze pentru lipsa ieșirilor publice din mandatul trecut) să manipuleze opinia publică în privința unor date. În primul rând, ne-a spus ce bun e ”Guvernul meu” și ce bine a gestionat criza de coronavirus, însă nu a spus și că România stă foarte prost ca nivel al testării populației. Domnule Președinte, atâta vreme cât Guvernul Orban nu testează românii, nu ai cum să vii să spui că totul e în regulă, pentru că nu știi care e realitatea!

Apoi, o altă manipulare a președintelui Iohannis s-a referit la testarea în masă. „OMS spune că nu prea are rost”. Ei bine, OMS în luna martie spunea: „Mesajul nostru pentru toate ţările este simplu: Faceţi teste! Faceţi teste! Faceţi teste!!”

Președintele nu face decât să caute tot felul de scuze în ieșirile sale publice pentru a acoperi incompetența Guvernului Orban care nu-i capabil să asigure testarea populației României!”, se arată pe pagina de Facebook a Vicepresedintelui ALDE Sector 2, Andrei Metehau.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.