Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vicepreşedintele american Mike Pence şi rivala sa Kamala Harris vor fi despărţiţi de un paravan de plexiglas în timpul dezbaterii lor

Agerpres
Mike Pence

Vicepreşedintele american Mike Pence şi rivala sa Kamala Harris vor fi despărţiţi de un paravan de plexiglas în timpul dezbaterii lor, miercuri, o decizie luată de Comisia însărcinată cu dezbaterile după îmbolnăvirea lui Donald Trump de covid-19, a declarat echipa democratei pentru AFP.

Partenera de cursă a candidatului democrat la fotoliu de la Casa Abă Joe Biden şi cel al preşedintelui în exerciţiu Mike Pence urmează să fie plasaţi la o distanţă de aproximativ patru metri unul faţă de celălalt şi nu la o distanţă de doi metri, aşa cum s-a prevăzut iniţial.

Mike Pence, în vârstă de 61 de ani, a fost testat din nou negativ cu covid-19, însă există în continuare îngrijorări după anunţarea vineri a îmbolnăvirii miliardarului republican cu covid-19.

Donald Trump a participat, cu trei zile mai înainte, la prima sa dezbatere cu Joe Biden, la o distanţă mare, dar într-un spaţiu închis.

În sală, apropiaţi ai miliardarului american şi-au scos masca de protecţie şi s-au aşezat pentru a asista la cele 90 de minute de atacuri verbale.

Mike Pence nu a asistat la această dezbatere la Cleveland, în Ohio.

Vicepreşedintele american s-a aflat, în schimb, la Casa Albă la 26 septembrie, la nominalizarea judecătoarei Amy Coney Barrett la Curtea Supremă.

Mai mulţi participanţi, inclusiv Melania Trump, au fost testaţi ulterior pozitiv cu covid-19.

Testată nagativ cu covid-19, Kamala Harris, în vârstă de 55 de ani, se întâlneşte miercuri seara cu Mike Pence la Salt Lake City, în Utah.

Această dezbatere între candidaţii la vicepreşedinţie ia o anvergură excepţională, având în vedere diagnosticul lui Donald Trump, dar şi vârsta celor doi candidaţi la preşedinţie. Trump are 74 de ani, iar Biden 77.

În caz de incapacitate sau al decesului preşedintelui Statelor Unite, puterea este preluată de către vicepreşedinte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.