Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vicepreședintele CJ Brașov, trimis în judecată după ce a fost prins beat la volan: Adrian Gabor a dat etilotestul peste cap - 2,26 g/l

Vicepreședintele Consiliului Județean Brașov a fost trimis în judecată de procurori după ce a fost prins conducând beat mașina de serviciu. Potrivit anchetatorilor, în momentul în care a fost testat cu aparatul etilotest, Adrian Gabor avea o îmbibație alcoolică de 2,26 grame/litru, alcool pur în aerul expirat. Fapta s-a petrecut pe 24 martie 2019. Rechizitoriul a fost acum finalizat, iar vicepreședintele Executivului brașovean a fost trimis în judecată, potrivit brasovstiri.ro.

„Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov aduce la cunoştinţa opinie publice următoarele:

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov au dispus trimiterea în judecată a inculpatului G.A.A., la data faptei vicepreşedintele Consililului Judeţean Braşov, pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, prev. de art. 336 alin. 1 C. pen. În rechizitoriul întocmit, procurorii au reţinut următoarea situaţie de fapt:

Vezi și: 15 motive legale pentru ieșirea din localitate: Guvernul a emis REGULILE din starea de alertă / LISTA COMPLETĂ

În data de 24.02.2019, în jurul orei 00:50, inculpatul a condus autoturismul marca Dacia Duster cu numărul de înmatriculare BV – 97 – CJB pe str. 13 Decembrie din mun. Braşov, având o îmbibaţie alcoolică de 2,26 g/l alcool pur în sânge.

Dosarul a fost trimis spre competentă soluţionare Judecătoriei Braşov.

Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului la instanță spre judecare, situație care nu poate să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție” se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.