Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vicepreședintele Corpului Mediatorilor a intrat în partidul RE:START România; o să conducă organizația județeană Ilfov

Cătălina Gavrilă-Anghel

Cătălina Gavrilă-Anghel are 38 de ani și mama unui băiețel de 6 ani. Din anul 2013, este mediator și vicepreședinte al Corpului Profesional al Mediatorilor din Județul Ilfov, judecător-arbitru din anul 2015, consilier juridic în cadrul CCJ București-Ilfov, facilitator și conciliator de justiție restaurativă, negociator, expert în achiziții publice și formator/trainer. În RE:START ROMÂNIA, Cătălina Gavrilă-Anghel este Președintele Organizației Județene Ilfov.

Citește și: Ion Cristoiu îl 'spulberă' pe profesorul Emil Boc: 'S-a lansat într-un atac cu spume împotriva deciziei CCR'

„Cătălina a obținut o Diplomă în cadrul Camerei Deputaților SIMPRO, un bun profesionist, bun strateg și coordonator, dispune de o bună reputație, este o fire hotărâtă și responsabilă, un autodidact în domeniul juridic, dar și în domenii conexe, un om puternic, având mereu ambiția de perfecționare continuă. A beneficiat de o pregătire universitară de excelență, reușind astfel să construiască o carieră solidă în domeniul juridic. Pe parcursul întregii activități profesionale, a avut ocazia să își valorifice cu succes calitățile de decizie și acțiune pe baza competențelor sociale și profesionale. A dezvoltat activitatea de organizare în cadrul Corpului Profesional al Mediatorilor din Județul Ilfov şi s-a ocupat de prezentarea avantajelor medierii în cadrul instituțiilor MI, MJ, ANP”, se arată într-un comunicat de presă al partidului.

„Sunt adepta colaborărilor de tip win-win și de aceea sunt sigură că mixul între ideologie, experiență și personalitate sunt cheia către succes. Perseverența, tenacitatea, demnitatea şi pasiunea pentru reușită în atingerea obiectivelor sunt câteva dintre trăsăturile pe care le pun la dispoziția echipei RE:START ROMÂNIA”, a declarat Cătălina Gavrilă-Anghel.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.