Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vicepreședintele PNL Adrian Iurașcu, scrisoare deschisă către Dacian Cioloș

anrp_21875000

anrp_21875000

Vicepreședintele PNL Adrian Iurașcu îi adresează lui Dacian Cioloș vineri, 27 noiembrie, o scrisoare deschisă în care îl somează pe acesta să schimbe conducerea Asociației Naționale pentru Restituirea Proprietăților cu oameni care să aibă expertiză în domeniu.

Adrian Iurașcu amintește că actuala conducere a ANRP a recunoscut în scris că solicitările proprietarilor de imobile naționalizate erau satisfăcute integral de o lege depusă de el în Parlament în anul 2013. Cu toate acestea, guvernul condus de Victor Ponta și-a angajat răspunderea pe o altă lege.

Vicepreședintele PNL îi cere, astfel, primului-ministru să modifice Legea 165/2013.

Prin angajarea răspunderii pe Legea 165 /16.05 2013, Guvernul Ponta a înţeles să îşi bată joc de proprietari, oferindu-le în locul bunurilor cuvenite puncte şi licitaţii! Pentru a înlătura pe cât posibil răul făcut, se impune de urgenţă modificarea Legii 165/2013  şi  schimbarea cu oameni cu expertiză în domeniu a actualei conducerii a ANRP. Niciun guvern pesedist nu a avut respect şi compasiune faţă de dreptul legitim al proprietarilor de drept. În locul acestora au fost “despăgubiţi“ samsarii  imobiliari, care au făcut averi fabuloase prin mituirea responsabililor aflaţi  la conducerea  ANRP”, se arată în scrisoarea deschisă emisă de Adrian Iurașcu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.