Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Vicepreședintele PSD, Gabriela Firea: 'Să nu ne împărțim în două sau trei echipe, pentru că ne-ar fragiliza echipa'

digi24
gabriela firea

Gabriela Firea a declarat că, în urma CEx de marți seară, nu ar trebui ca PSD să se împartă în două sau trei echipe pentru că acest lucru ar fragiliza echipa social-democraților. Primarul general al Capitalei a precizat că nu trebuie repetate greșelile făcute în alte „epoci”, anunță MEDIAFAX.

„Cred că trebuie să avem grijă ca după ședința din această seară, echipia noastră să rămână unită, partidul să nu aibă de suferit. Să nu ne împărțim în două sau trei echipe, pentru că ne-ar fragiliza echipa noastră, care trebuie să rămână unită. Trebuie să ne reformăm, dar o reformă reală, adevărată, așa cum ne cer votanții noștri”, a afirmat Gabriela Firea, înaintea CEx al PSD de marți seara.

Citește și: Klaus Iohannis, după discuția avută cu Orban și Cîțu: ‘Ecuația bugetului pe 2020 este una complicată’ .

Ea a mai spus că nu a participat la întâlnirea de luni a lui Marcel Ciolacu cu liderii PSD ai organizațiilor județene, tocmai pentru a nu repeta greșelile trecutului.

„Nu am participat la nicio întâlnire organizată înaintea CEx, tocmai pentru că nu e bine să repetăm greșelile făcute în alte epoci. Am făcut apel la toți cei care m-au sunat să aibă grijă în primul rând de partid și pe urmă de noi, suntem pe planul doi, trei patru, să nu ne sfâșiem, să dăm mesaje pozitive, în special pe cei pe care i-am dezamăgit. Sunt mai multe variante să vedem care echipă va îndeplini sufragiile astfel încât să nu ieșim două grupări”, a conchis Firea.

Ședința CEx are loc, marți seara, la sediul PSD din Kiseleff.

Marcel Ciolacu și Paul Stănescu ar fi susținuți de 35 de organizații județene să preia interimar conducerea PSD, funcțiile de președinte al partidului și respectiv secretar general, au declarat surse politice, pentru MEDIAFAX.

Totodată, Marcel Ciolacu ar vrea să propună schimbarea și a celor opt vicepreședinți regionali, iar cei actuali să demisioneze, au adăugat sursele citate.

Citește și: Decizie neașteptată- Vedeta PRO intră în politică

Potrivit surselor, secretar general în PSD ar putea fi Paul Stănescu, urmând ca Mihai Fifor să demisioneze împreună cu liderul actual al partidului, Viorica Dăncilă. Totodată, funcția de președinte executiv ar putea dispărea. Partidul va organiza, cel mai probabil, un Ccongres statutar în ianuarie sau februarie 2020, au adăugat sursele citate.

În septembrie 2018, Gabriela Firea, alături de Paul Stănescu și Adrian Țuțuianu, cel din urmă exlus din PSD, au cerut, printr-o scrisoare deschisă demisia lui Liviu Dragnea de la șefia PSD și a Camerei Deputaților.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.