Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vicepreședintele SUA, atitudine șocantă: A aprobat discursul unei studente care acuza Israelul de 'genocid etnic'

Kamala Harris

Vicepreședintele SUA, Kamala Harris, a dat din cap în semn de aprobare în timp ce un student acuza Israel de genocid etnic. Ulterior, vicepreședintele american a răspuns spunând că „adevărul studentului nu trebuie suprimat”, transmite Fox News.

După ce a vorbit marți la Universitatea George Mason din Fairfax, Virginia, Harris a primit întrebări din partea publicului. Atunci, o studentă a ridicat chestiunea banilor pe care SUA îi acordă Israelului și Arabiei Saudite.

„Văd că în timpul verii au avut loc proteste și demonstrații în număr astronomic” pentru cauza palestiniană, a spus studenta. Ea a continuat să observe că „în urmă cu doar câteva zile existau fonduri alocate pentru a susține în continuare Israelul, ceea ce mă doare, din cauza genocidului etnic și relocării oamenilor, la fel cum s-a întâmplat în America și sunt sigură că știți acest lucru.”

Studenta a continuat să afirme că banii care altfel s-ar îndrepta către americanii care se luptă cu costurile ridicate ale vieții și ale sănătății se îndreaptă în schimb „pentru a inflama Israelul și a sprijini Arabia Saudită".

Harris a răspuns că „s-a bucurat” că studenta a ridicat astfel de îngrijorări și a continuat spunând că părerea ei ar trebui auzită într-o democrație.

„Și din nou, este vorba despre faptul că vocea ta, perspectiva ta, experiența ta, adevărul tău nu ar trebui suprimate și trebuie auzite, nu? Și unul dintre lucrurile pentru care luptăm într-o democrație, nu?”, a spus Harris.

Harris a mai susținut că democrația este „la cel mai slab moment când cineva este lăsat în afara” conversației.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.