Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viceprimarul Capitalei tună și fulgeră: Români veniți din Anglia, aflați în carantină, distrug camere de hotel și înjură personalul care le aduce mâncare

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Aurelian Bădulescu

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a declarat, sâmbătă, la Antena 3 că multe persoane aflate în carantină în centre din București nu respectă izolarea, fac scandal și, mai mult decât atât, distrug spațiile în care sunt cazate.

  • "Sunt situații la nivelul centrelor de carantină, situații dată de calitatea proastă a persoanelor care vin înapoi în țară după mai mult de 5 și 6 ani sau 5-6 luni, și nu înțeleg să se adapteze la situația în care se află în România. Sunt plini de tot felul de pretenții nejustificate, au o atitudine care lasă de dorit, mergând până la aceea de a distruge camerele de hotel și având o atitudine necuviincioasă față de cei care le dau masa și îi îngrijesc pe perioada carantinei.
  • Ceea ce mă sperie, în schimb, e că doar pe o singură relație am găsit acest tip de comportament și anume pe cea cu Anglia și ceea ce mă sperie cel mai tare e segmentul de vârstă. Toate aceste probleme apar la persoane între 25 și 30 de ani, dar, atenție, pentru că noi avem persoane carantinate de acum 3 săptămâni, aceste probleme au venit la cei care au venit din Anglia - probabil că acolo libertatea este mult mai mare și au înțeles-o foarte greșit. Nu mi se pare normal să te apuci să distrugi, să scuipi ți să înjuri personalul care îți aduce mâncarea", a spus Aurelian Bădulescu, în emisiunea Esențial.

Vezi si: Un politician USR A MURIT din cauza coronavirusului .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.