Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, despre mașinile căzute în șanț: 'Protocolul de semnalizare a fost respectat'

Inquam Photos / Alberto Grosescu
Inquam Aurelian Bădulescu

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a declarat, luni,că în cazul celor două mașini căzute într-un șanț, parte a lucrărilor RADET, a fost respectat protocolul de semnalizare. Bădulescu a afirmat că vor avea loc discuții despre pretențiilor celor doi șoferi implicați în accidentul de duminică, anunță MEDIAFAX.

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a declarat, luni, la Antena 3, că un grup de petrecăreți ar fi îndepărtat o parte din semnalizare, pe Aleea Compozitorilor și astfel s-a produs accidentul.

„Vreau să vă spun că în jurul orelor 04.00 0s-au terminat cercetările la față locului la acel incident, ora la care au fost și cele două autoturisme dislocate și duse într-un garaj. Concluzia preliminară la care s-a ajuns, se pare că un grup de petrecăreți, din ceea ce au declarat martorii de la fața locului, ar fi îndepărtat o parte din semnalistică, pentru că trebuie subliniat faptul că restul a fost la loc și în momentul impactului, motiv pentru care șoferul care ulterior a venit la față locului ne-a spus că nu a văzut semnele de circulație”, a spus Bădulescu.

Citește și: SURPRIZĂ din PSD: Claudiu Manda anunță că social - democrații sunt cea MAI MARE FORȚĂ politică din Dolj

Întrebat dacă semnele de circulație erau marcate corespunzător, viceprimarul Capitalei a spus că acest lucru este exclus și că protocolul de semnalizare a fost respectat.

„Protocolul de semnalizare a fost respectat. Cercetarea la față locului a indicat prezența fizică a indicatoarelor, acestea au fost găsite în interiorul gropii din carosabil. Lucru care este evident este că aceste au ajuns acolo că urmare a impactului între autoturism și semnele care marcau groapă respectivă”, a mai sous Bădulescu.

Potrivit acestuia, în prezent este așteptată finalizarea cercetării polițiștilor, iar cei doi șoferi sunt așteptați la sediul Primăriei pentru a încheia o înțelegere amiabilă în privința despăgubirilor.

„Cele două victime ale accidentului, cele două vehicule, urmează proprietarii acestora să se deplaseze la sediul nostru pentru încheierea amiabilă de despăgubirilor (...). Ce trebuie să reținem din acest incident este faptul că nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Vom începe o discuție în acest sens (de despăgubire a celor doi șoferi implicați în accident – n.r.), în care vom încerca să ajungem la un numitor comun asupra pretențiilor pe care aceștia le pot avea în raport cu situația care va fi expusă în primul rând de organele de urmărire penală”, a mai spus Aurelian Bădulescu.

Duminică seară, în jurul orei 21.30, două mașini care circulau pe Aleea Compozitorilor dinspre Bulevardul 1 Mai, în momentul în care au ajuns în dreptul imobilului cu nr. 13, au cazut într-un șanț săpat în carosabil, parte a unei lucrări de termoficare RADET, anunță Brigada Rutieră.

Citește și: Dacian Cioloș a vorbit deja cu președintele Klaus Iohannis: mesajul transmis de liderul PLUS

Unul dintre șoferi a fost rănit ușor.

Alexandru Burghiu, șeful Termoenergetica (societate care preia activitatea RADET) a declarat, pentru MEDIAFAX, că doi indivizi, care au ieșit inițial dintr-un bar, ar fi aruncat cele 9 semnalizatoare în groapa în care au căzut cele două mașini.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.