Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viceprimarul Capitalei: declarațiile lui Dan Cristian Popescu sunt INCONȘTIENTE! Nu mergeți în parcurile din Sectorul 2

Aurelian Badulescu

Viceprimarul Capitalei și responsabil cu situațiile de urgență, Aurelian Bădulescu, susține că viceprimarul Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, este ”inconștient” și nu are nicio decizie oficială în spate pentru redeschiderea parcurilor din Sectorul 2. Bădulescu face apel către cetățeni să nu asculte ceea ce spune Popescu și le cere acestora să respecte Ordonanțele Militare aflate în vigoare.

Citește și: Starea de urgență nu a fost ridicată, dar Primăria Sectorului 2 deschide parcurile

”Nu este vorba despre decizia celor de la Sectorul 2, ci este vorba despre decizia numitului Dan Cristian Popescu. În acest moment, domnul Popescu încalcă Ordonanțele Militare și hotărârire Comitetului Municipal pentru Situații de Urgență. Este un act de inconștiență pe care l-a făcut acest domn pentru a ieși în evidență.

Deciziile Comitetului Muncipal pentru Situații de Urgență sunt unitar valabile pe întreg teritoriul Capitalei. Domnul Popescu nu avea nicio calitate să facă acest anunț. De la nivelul Primăriei Capitalei facem apel către cetățenii Sectorului 2 să nu dea curs declarațiilor domnului Popescu și să nu iasă în parcurile din sector.

Aduc la cunoștință faptul că 15 este ziua în care se ridică restricțiile. Până atunci trebuie să așteptăm reglementările Guvernului privind starea de alertă.

Având în vedere starea epidemică și de urgență din România, instituțiile statului au obligația să vegheze asupra celor care nu se supun legilor în vigoare, iar domnul Cristian Popescu încarcă toate regulile din Ordonanețele Militare. Cei care nu respectă legile vor răspunde conform legii.

Din nou, facem un apel către cetățenii din Sectorul 2 să nu iasă în parcuri!”, a declarat Aurelian Bădulescu, pentru STIRIPESURSE.RO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.