Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viceprimarul Capitalei, despre Marcel Ciolacu: 'Trebuie să fii bărbat, ca să faci ceva. Nu să stai doar la TV și să latri'

Aurelian Badulescu

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, l-a atacat pe liderul PSD, Marcel Ciolacu, în direct la B1 TV, după ce Bucureștiul a fost sufocat, la propriu, miercuri dimineață, de o poluare provocată de un incendiu la o fermă dezafectată de porci din Periș.

"Trebuie depusă o moțiune pentru a-l schimba pe ministrul mediului, Costel Alexe. Nu e posibil așa ceva, să nu facă nimic. Dar trebuie să fii bărbat, ca să faci ceva. Nu să stai doar la TV și să latri", a spus Bădulescu, referindu-se la președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, care se teme să ia frăiele țării.

Citește și: Sindicatele din Sănătate trag semnalul de alarmă: În 27 de zile vor fi infectați toți salariații din sănătate

Viceprimarul Bucureștiului e de părere că trebuie intervenit chirurgical, pentru că nu cei care se află acum la guvernare nu fac nimic. "Important e să salvăm țara, nu să o dăm de pe un crac pe altul", a mai spus viceprimarul.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.