Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viceprimarul Capitalei, reacţie la înregistrarea audio despre 10 august: 'Nu mi-o asum. Cred că sunt mai multe discuţii'

Inquam Photos / Octav Ganea
aurelian badulescu

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, reacţionează la înregistrarea audio publicată de STIRIPESURSE.RO. Înregistrarea conţine o discuţie telefonică între viceprimar şi o altă persoană, despre incidentele din 10 august şi tensiunile care au urmat în Primăria Capitalei.

"Apar blurate anumite conversaţii preluate de colo, de colo. E treaba dumneavostră, eu nu confirm chestiunea asta. E decizia dumneavostră ce daţi, dar eu vă spun că vocea nu-mi aparţine, dar modul în care este prezentat este evident că este un colaj. Eu cred că sunt mai multe discuţii luate, puse, dar vă spun că nu este vocea mea şi, din păcate, eu nu mi-o asum", a precizat Aurelian Bădulescu, pentru STIRIPESURSE.RO.

Înregistrarea audio poate fi ascultată AICI!

Viceprimarul Bădulescu a fost audiat pe 4 februarie la Parchetului General, în legătură cu declaraţiile sale privind protestul din 10 august 2018, potrivit cărora că ar fi minţit când a dat declaraţii despre anchetă, în luna august a anului trecut. La ieşire, Bădulescu a declarat: "Chesiunea cu minciuna este legată de o metaforă, sau un vector de atragere a atenţiei."

În înregistrarea intrată în posesia STIRIPESURSE.RO, viceprimarul Capitalei se arată deranjat de reproşurile care i-au fost făcute după 10 august şi vorbeşte inclusiv despre posibilitatea de a-şi da demisia.

CITESTE SI: Fructele care previn cancerul. Bogate în vitamine, te păzesc și de virusuri .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.