Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viceprimarul Capitalei trage un semnal de ALARMĂ: 'Dacă nu primim banii, la sfârșitul lunii august vom avea o mare problemă'

Inquam Photos / Alberto Grosescu
Inquam Aurelian Bădulescu

Aurelian Bădulescu, viceprimarul Capitalei, trage un semnal de alarmă în privința banilor de care ar avea nevoie Capitala, pentru a trece bine de acest an și de iarna care urmează.

Deși spune că e sigur că banii vor fi virați primăriilor din toată țara care întâmpină probleme în gestionarea fondurilor publice, inclusiv Primăriei Capitalei, Bădulescu spune că ar fi o mare nenorocire, dacă banii de la Guvern nu vor veni la timp.

Citește și: O polițistă a IZBUCNIT, în versuri, la adresa sistemului: 'Cine morții voștri sunteți? Să vă bateți joc de noi?'

"Rectificarea va trebui votată și, apoi resursele vor ajunge la noi. Dacă nu primim banii de la Guvern pentru a derula toate proiectele, la sfârșitul lunii august vom avea o mare, mare problemă. Mai mult nu pot spune, că nu am voie, că mă dau afară din partid, dacă vorbesc ceva ce nu trebuie", a încheiat Aurelian Bădulescu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.