Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viceprimarul Dan Cristian Popescu anunță deschiderea mai multor piețe volante în Sectorul 2 al Capitalei

Dan Cristian Popescu

Cu o saptamână înaintea Sărbătorilor Pascale, viceprimarul Dan Cristian Popescu a decis să vină în ajutorul tuturor celor ce doresc să își facă aprovizionarea de Paște în  Piața Obor, aducând Piața Obor în cartierele din Sectorul 2.

Mai precis, viceprimarul liberal a dispus ca administratorii Pieței Obor să deschidă mai multe piețe volante, în cartierele principale ale sectorului 2, astfel încât toți locuitorii să își poată achiziționa legume și fructe proaspete, de la producători locali, fără a se mai deplasa în piețele tradiționale.

Citește și: Călin Popescu Tăriceanu: Știu că prin aceste DEZVĂLUIRI TULBUR Paștele președintelui Iohannis

"Sectorul 2 are cea mai mare piață agro-alimentară din țară și aglomerație pe măsură. De când a fost declarată starea de urgență în România, am luat o serie de măsuri de protecție și de limitare a circulației persoanelor, dar cu cât de apropiem de Sărbătorile Pascale numărul clienților crește zilnic. Pentru a veni în întâmpinarea cererii crescute și pentru a preveni aglomerația, am hotărât să deschid mai multe piețe volante în zonele aglomerate, pentru a ajuta locuitorii sectorului 2 să se aprovizioneze mai ușor. Aceste piețe vor funcționa în Săptămâna Mare, începând de marți, până sâmbătă, cu un program prestabilit, între 09.00 și 13.00 și sunt în zona Andronache- Biserica din strada Periș, intersecția Vatra Luminoasă cu Maior Coravu, Bulevardul Basarabia-intrarea în Parcul Național și intrarea din zona restaurantului Arena, Șos. Colentina-McDonald’s, Piața Cernăuți, intersecția Șos. Moșilor cu str. Mihai Eminescu, Piața Cremenița, intersecția Șos. Iancului cu Șos. Mihai Bravu, Șos. Pantelimon- vizavi de liceul Lucian Blaga, Șos. Iancului nr.9, Șos. Ștefan cel Mare-Club Sportiv Dinamo, str. Maior Coravu-intrare Stadion Național, fosta Piață Morarilor, Bld. Lacul Tei nr.2, Parcul Florilor-trotuar, intrare Parc Floreasca din str. Glinka. Încurajez toți cetățenii să trimită cereri dacă vor ca aceste puncte să apară și în cartierele lor” a anunțat viceprimarul Dan Cristian Popescu.

Piața Obor a fost în ultimele săptămâni în centrul atenției presei si a opiniei publice din cauza numărului mare de clienți care au aglomerat zilnic acest mare spațiu agro-alimentar, ceea ce a condus în mod automat la numeroase situații în care nu s-a mai putut respecta distanța socială impusă.

Inițiativa de a crea aceste piețe volante este o solutie pentru rezolvarea acestei probleme și, speră viceprimarul Dan Cristian Popescu, va conduce la micșorarea fluxului de cetățeni în piețe, sporind astfel, siguranța tuturor în această perioadă de pandemie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.