Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viceprimarul municipiului Satu Mare, Adrian Albu, lider al PNL, şi-a depus candidatura pentru funcţia de primar

Facebook
pnl

Viceprimarul municipiului Satu Mare, Adrian Albu, preşedinte al filialei judeţene a PNL, şi-a depus, marţi, candidatura pentru funcţia de primar.

"Aşteptăm cu încredere campania electorală, privim cu încredere spre cetăţeni, sper că ne vor da votul, le vom expune proiectele. Noi vom duce o campanie pozitivă în care ne vom delimita de atacurilor unor contracandidaţi de-ai noştri. Am stat destul de multă vreme în aşteptarea unor alianţe de partea dreaptă, afirmăm astăzi cu destul de mult regret că nu am reuşit acest lucru, nu este vina noastră. De profesie sunt medic, de 26 de ani am o societate comercială cu aproximativ 200 de angajaţi. Am venit în urmă cu patru ani de zile din mediul privat, ştiu ce înseamnă mediul privat, ştiu cum trebuie organizată şi administrată o societate, ştiu cum ar trebui să fie făcute lucrurile într-o primărie, ştiu ce are nevoie municipiul Satu Mare, pe ce butoane trebuie să apăsăm, în ce direcţie trebuie să mergem", a declarat Adrian Albu, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Tătaru: ‘Am văzut a doua cocoașă, a doua fază a primului val pandemic în care a fost mai agresiv decât în primul val’

Candidatul PNL pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Satu Mare este Adrian Cozma, director de cabinet al prefectului Radu Bud.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.