Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viceprimarul PNL, Dan Cristian Popescu, vot 'pe întuneric' pentru Președinte

Dan Cristian Popescu

Zi plină pentru viceprimarul PNL al sectorului 2, Dan Cristian Popescu. Edilul s-a ocupat personal de supravegherea secțiilor de votare pentru a se asigura că cetățenii nu întâmpină dificultăți în exercitarea dreptului constituțional la vot. Astfel, pentru a avea timp să treacă pe la toate unitățile de învățământ, Dan Cristian Popescu s-a prezentat la secția de votare chiar înainte de deschiderea ei.

Citește și: Incident GRAV la o secție de votare! Poliția a început o anchetă: un primar a oferit bani președintelui unei secții de votare

Edilul a fost în față secției la ora șapte fără cinci minute pentru a se asigura că e printre primii care votează. Prezența edilului la vot a dat naștere și unui moment de umor involuntar: el a ajuns la vot cât timp afară era încă întuneric.

“Am venit să votez pentru o Românie care nu lasă pe nimeni în urmă. E o zi foarte importantă și sper ca foarte multă lume să îmi urmeze exemplu și să își facă timp pentru a trece pe la secțiile de votare. (…) Nu vreau să dau pronosticuri, dar sunt convins că singura surprinză va fi legată doar de cât de mare va fi procentul președintelui nostru” a declarat Dan Cristian Popescu, la ieșirea de la urne.

După votul matinal, viceprimarul PNL al sectorului 2 a plecat în inspecție pe teren, poposind preț de câteva zeci de minute și la școală Ferdinand, locul care în urmă cu doar câteva săptămâni i-a fost gazdă președintelui României, Klaus Werner Iohannis la deschiderea anului școlar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.