Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viceprimarul Sectorului 2 cere reglementarea parcărilor de reședință

facebook.com
masini parcare parcari

Problema locurilor de parcare din municipiul București este de notorietate. S-au încercat diverse variante de soluționare, în funcție de interesele administrațiilor locale care s-au perindat pe la primăriile sectoarelor capitalei, dar un proiect pe termen lung nu există încă.

Citește și: Viceprimarul sectorului 2 investește în parcările de reședință

Primăria sector 2, la inițiativa viceprimarului liberal Dan Cristian Popescu, are în vedere un proiect care poate rezolva parțial problema locurilor de parcare din sectorul 2.

La ultima ședință a Consiliului Local Sector 2 a fost votată propunerea viceprimarul Dan Cristian Popescu prin care se cere acordul Consiliul General al Municipiului București pentru ca locurile de parcare de reședință să fie folosite strict în scopul destinației stabilite prin dispozițiile legale.

Viceprimarul sectorului 2 reclamă absența unei reglementări clare privind faptul că „parcarea de reședință este dedicată utilizării în mod exclusiv de către vehiculele de tip autoturism”. În lipsa acesteia, vehicule de tip rulotă, autorulotă, remorcă, vehicule care asigură servicii de tractare/remorcare de transport marfă și microbuze perturbă prin gabarit și manevrabilitate buna funcționare a parcării de reședință.

În momentul de față trebuie ca și Gabriela Firea să-și dorească acest lucru și să introducă în următoarea ședință a CGMB proiectul pentru modificarea strategiei de parcare pe teritoriul Municipiului București și scoaterea vehiculelor neconforme din parcările de reședință.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.