Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victimă a insultelor rasiste, Cheikh Sarr a fost suspendat două meciuri din cauza unei altercaţii cu un suporter

https://www.amazon.com/
portar

Portarul senegalez al echipei Rayo Majadahonda, Cheikh Sarr, victimă a unor insulte rasiste sâmbătă, a fost suspendat două meciuri de către Federaţia Spaniolă de Fotbal în urma altercaţiei cu un suporter. Echipa sa a ieşit de pe teren în semn de protest şi a pierdut meciul la masa verde, relatează L'Equipe, potrivit news.ro

Jucătorul în vârstă de 23 de ani a fost eliminat în timpul meciului cu Sestao River pentru că a sărit către sectorul în care se afla suporterul respectiv. Coechipierii săi au ales să se întoarcă la vestiare pentru a-l susţine, clubul denunţând ulterior "insulte rasiste inacceptabile".

Echipa Sestao a fost sancţionată cu două meciuri cu porţile închise şi o amendă de 6.000 de euro, dar s-a impus cu 3-0 la masa verde, după ce jucătorii de la Rayo Majadahonda nu au continuat să evolueze, a decis RFEF.

În decizia sa, Federaţia Spaniolă de Fotbal (RFEF) a recunoscut că Cheikh Sarr s-a simţit "grav jignit", dar a considerat că acesta nu ar fi trebuit să reacţioneze în acest fel, ci ar fi trebuit "să folosească mijloacele de reparaţie disponibile". De asemenea, a remarcat că scandările rasiste din partea unei părţi a publicului din Sestao au început mai devreme în timpul meciului şi că jucătorul senegalez ar fi trebuit să le raporteze atunci.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.