Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victima finului lui Iohannis RUPE TĂCEREA: 'În secunda 1 a scos pumnul şi a lovit'

pumn revolta

Pavel Găvănescu, tatăl unei jucătoare de tenis care a fost jignit şi lovit de finul şi antrenorul lui Klaus Iohannis, rupe tăcerea şi spune ce s-a întâmplat cu exactitate în acel moment la meciul de tenis desfăşurat la Sibiu.

Pavel Găvănescu povesteşte că a fost prezent la turneul Open Tenis Sibiu pentru a-şi susţine fiica din tribune, însă "cineva" a întrerupt meciul de mai multe ori din varii motive. Bărbatul spune că pe finalul partidei nu a mai suportat şi a mers la respectivul domn pentru a-l întreba cine este şi în ce calitate întrerupe meciul de tenis. Numai că surpriză: Găvănescu s-a trezit cu un pumn în bărbie din senin de la respectivul domn care era tocmai Marius Vecerdea, finul şi antrenorul lui Klaus Iohannis, fost jucător profesionist de tenis şi organizatorul turneului la care s-a petrecut întreaga scenă.

"Conform regulamentului nu trebuie să intervii, îţi vezi de treaba ta şi astepţi să se termine meciul. Domnul în cauză a făcut mai multe intervenţii pe parcursul meciului, nu ştiam cine e la momentul respectiv, am aflat odată cu incidentul. Aproape de finalul meciului respectiv, după mai multe intervenţii ale dânsului m-am ridicat până la urmă şi l-am întrebat cine este şi în ce calitate tot încearcă să intervină în acest meci. Nu am avut mai mult de un schimb de replici: A fost întrebarea mea cine este şi de ce intervine şi fiind aproape de dumnealui mi-a spus scurt: Eşti un bou! Apoi în secunda 1 a scos pumnul şi a lovit", a spus la România TV Pavel Găvănescu.

În urma incidentului, Federaţia Română de Tenis a decis suspendarea lui Marius Vecerdea pentru un an de zile. Surprinzător este însă, că şi tatăl sportivei a fost suspendat 6 luni.

"Deciziile au fost de ambele părţi. Eu am primit 6 luni de suspendare dar vă spun sincer că nu înţeleg de ce", a declarat Pavel Găvănescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.