Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victimele incendiului din Şinca Veche vor fi transportate la Bucureşti cu ambulanţa

alerta

Femeia care a suferit luni arsuri pe 90% din suprafaţa corpului într-un incendiu în localitatea Şinca Veche va fi transportată la Bucureşti cu o ambulanţă, deoarece elicopterul SMURD solicitat de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov nu a mai ajuns, din cauza condiţiilor meteo, a precizat pentru Agerpres prefectul Marian Rasaliu.

O femeie şi un copil au suferit arsuri pe 90% şi, respectiv, 30% din suprafaţa corpului în urma unui incendiu produs în fosta clădire a gării din Şinca Veche.

"Atât femeia, cât şi copilul vor ajunge la Bucureşti cu o autospecială de transport personal şi victime multiple de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Covasna. Cele două victime vor trece pe la UPU Braşov, conform procedurilor, după care vor fi transportate la Spitalul 'Grigore Alexandrescu' din Capitală", a spus prefectul.

Potrivit sursei citate, este vorba despre o tânără în vârstă de 17 ani şi un copil de doi ani. Purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Luiza Dănilă, anunţase iniţial că la faţa locului a fost solicitată intervenţia elicopterului SMURD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.