Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victimele protestelor din Piața Victoriei, VIZITĂ SURPRIZĂ la spital - Ce ministru a fost să vadă cum se simt

AGERPRES
spital 112 smurd

Vizită supriză la spital pentru pacienții internați ca urmare a violențelor din Piața Victoriei.

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, i-a vizitat sâmbătă pe cei cinci răniţi în urma violenţelor din Piaţa Victoriei care sunt internaţi la Spitalul Floreasca din Capitală, ea spunând că toate cele cinci persoane, inclusiv femeia jandarm care a fost bătută, sunt într-o stare bună. Ea a mai afirmat că echipajele medicale mobilizate vineri seară în Piaţa Victoriei şi-au făcut treaba, arătând că este foarte important că au fost lăsaţi să intre în mulţime şi să acorde primul ajutor. Alte trei persoane rănite în timpul protestelor de vineri seară sunt internate la Spitalul Universitar, scrie News.ro.

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, i-a vizitat pe cei cinci răniţi în urma violenţelor din Piaţa Victoriei care sunt internaţi la Spitalul Floreasca din Capitală, ea spunând că starea acestora este bună: "Sunt bine, atât cât pot fi dupa un moment de un asemenea şoc. Nu sunt internaţi la terapie-intensivă, comunică, sunt bine, iar trei dintre ei ar putea fi externaţi maâine, dar este mai bine să mai rămână".

Citește și: PSD DĂ ORDIN: 'Autorităţile să stabilească în ce măsură violenţele din Piaţa Victoriei au fost determinate de declaraţiile opoziţiei'

Între cele cinci persoane rănite în Piaţa Victoriei se află şi cei trei jandarmi loviţi, inclusiv femeia jandarm care a fost bătută şi care nu are fractură de coloană. "Nu, nu are coloana ruptă, este bine, s-a ridicat din pat, a vorbit, aşteaptă să meargă la serviciu. (...Are un hematom", a afirmat Pintea.

Alături de cei trei jandarmi, sunt internaţi şi o tânără de 29 de ani care are o plagă la picior şi un bărbat de 37 de ani care a avut un proiectil în picior pe care şi l-a extras singur, ambii fiind bine, potrivit ministrului.

Sorina Pintea a mai spus că vineri noapte a ţinut legătura cu toate serviciile de urgenţă implicate şi că au fost pregătite inclusiv spitalele din Capitală care asigură urgenţele şi unde au fost chemaţi medici de acasă.

"Medicii şi-au făcut treaba foarte bine şi este foarte important că au fost lăsaţi să intre în mulţime şi să acorde primul ajutor", a adăugat Pintea.

Alte trei persoane rănite în timpul protestelor de vineri seară sunt internate la Spitalul Universitar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.