Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciorbea, bombardat din toate pozițiile în scandalul OUG pe legile justiției: 'Mizerabil! Este o dezertare. A fost cumpărat'

Inquam Photos / Octav Ganea
victor ciorbea Inquam Photos

După publicarea în Monitorul Oficial a OUG pe legile Justiţiei, avocatul poporului, Victor Ciorbea, a intrat în concediu şi a plecat din ţară. Destinaţia: Statele Unite ale Americii. Gestul său a fost taxat dur de jurnalistul Stelian Tănase. Invitat, miercuri seara, la Realitatea TV, în emisiunea "Talk News" cu Denise Rifai, acesta a declarat că Ciorbea n-a făcut altceva decât `să dezerteze`.

Lovitură pentru tinerii căsătoriți - ANAF a demarat 'operațiunea nunta'! Atenție - Amenda este semnificativă

"Mizerabil! Este o dezertare. Ce a făcut acum este o dezertare. A fost cumpărat. Această pensie colosală şi pensie specială plus salariul este un act de corupţie. Ce vorbim de medicul ăla care ia 2 milioane şpagă în plic în halat, asta corupţie, ca să corupă şi instituţia. În momentul ăsta, Avocatul Poporului, care este o instituţie, nu o persoană, este paralizată. Deci România nu are această instituţie în acest moment, nu funcţionează. Probabil când se va întoarce va trebui demis. El a fost numit de Parlament şi trebuie demis tot de Parlament. Cu acest Parlament, nu ştiu dacă se va întâmpla... Ce a făcut Ciorbea este incalificabil într-un stat civilizat, într-o ţară europeană, aşa ceva e de negândit. La noi... Ei se poartă ca nişte infractori prinşi în flagrant. Au fost prinşi 'cu raţa în gură' şi fac glumiţe, vorbesc în doi peri, i-am văzut azi cum s-au perindat pe la TV, toţi s-au bâlbâit, toţi au spus tot felul de prostii şi de chestii infantile", a spus Stelian Tănase, la Realitatea Tv.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.