Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu, replică ACIDĂ la exodul inculpaţilor celebri: 'Să mor dacă nu mă bucur. Şi mă distrez...'

ciutacu

După fuga din ţară a inclupaţilor cu greutate ca Sebastian Ghiţă, Elena Udrea sau Alina Bica, recent au ieşit la iveală informaţii potrivit cărora fostului ministru al Turismului i s-a alăturat, în Costa Rica, şi fostul vicepreşedinte al ANRP, Sergiu Diacomatu.

Citeşte şi: INCREDIBIL - Dosarul Gala Bute rămâne FĂRĂ INCULPAŢI: 'Mâna dreaptă' a Elenei Udrea a FUGIT din ţară

Jurnalistul Victor Ciutacu iese la rampă însă cu o reacţie cel puţin neaşteptată. Moderatorul TV susţine că deşi Diacomatu nu este unul dintre favoriţii lui, se bucură pentru el. Ciutacu mai spune, într-o postare acidă pe blogul personal, că fuga inculpaţilor este urmare a justiţiei selectiv - politice. Jurnalistul are însă un mesaj dur şi pentru cei care îi critică pe suspecţii celebri: "Nu voi aţi început?", conchide Ciutacu.

Citeşte şi: Udrea a RECUNOSCUT: Cum au ‘ajutat-o’ Ghiţă şi Vlad Cosma să obţină statutul de refugiat politic

"Hai că cică ar fi și Diacomatu pe goană și tot în Costa Rica. Nu se califică pe lista favoriților mei, dar să mor dacă nu mă bucur. Și mă distrez. De ce? Pentru că, da, nu-s orb, văd și eu excesul de oameni care o taie înaintea sentințelor. Sunt toți nevinovați? Categoric, nu. Dar în haosul ăsta nu mai știi care-i alb și care-i negru. De fapt, nici unul e, toți sunt gri. Iar ăsta e marele "merit" al justiției selectiv-politice. În care țintele au fost înșfăcate la grămadă, fără criterii obiective. Intrai pe listă, te lua miliția. Și, dacă nu cedai tu psihic în arest preventiv cât să recunoști orice ți-ar fi putut îmbunătăți situația, te înecau atleții procuraturii în acuzații și dosare, să încerci tu ca fraierul să te ștergi de scuipați. Iar faptul că unor cetățeni ai unui stat membru NATO și UE li se recunoaște, pe meridianele îndepărtate ale globului pământesc, măcar temerea că sunt victime ale unor persecuții politice în justiție e cât se poate de elocvent. Iar ălora care se dau cu curu' de pământ că ne fug penalii de spaima condamnărilor cu executare le răspund fix ca-n bancul celebru: "nu voi ați început?", scrie Victor Ciutacu.

Citeşte şi: Udrea se DEZLĂNŢUIE, după refuzul magistraţilor români: Demers NEAŞTEPTAT al fostului ministru - 'Să văd atunci ce mai face onorata instanţă...' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.