Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Udrea a RECUNOSCUT: Cum au ‘ajutat-o’ Ghiţă şi Vlad Cosma să obţină statutul de refugiat politic

ghita udrea

A fost ziua dezvăluirilor pentru Elena Udrea! După ce a dat o lovitură zdravănă, anunţând prin vocea avocatului ei că este refugiat politic în Costa Rica şi deci, nu va putea fi extrădată, fostul ministru a vorbit pe-ndelete despre procesul obţinerii acestui statut.

Citeşte şi: Udrea se DEZLĂNŢUIE, după refuzul magistraţilor români: Demers NEAŞTEPTAT al fostului ministru - 'Să văd atunci ce mai face onorata instanţă...'

„În baza documentelor şi probelor depuse am fost audiată şi mi s-a acordat acest statut”, a declarat Elena Udrea într-o intervenţie la Antena 3.

Întrebată însă ce documente şi ce probe a prezentat instanţelor din Costa Rica, Udrea a mărturisit că s-a ‘folosit’ de dezvăluirile făcute de Sebastian Ghiţă, Vlad Cosma şi alţii, care au vorbit despre abuzurile din România.

“Da, i-am citat pe toţi. Probele sunt cele despre situaţia generală, cele pe care le-am văzut cu toţii: afirmaţii din interiorul sistemului, ale foştilor ofiţeri SRI sau ale apropiaţilor sistemului, procese care s-au judecat la ordin, dar şi cazul meu particular.

Nu au fost probe noi, ci toate lucrurile care se întâmplă în România. Lucruri care i-au şocat, pentru că ei au o părere foarte bună despre Europa.”, a precizat Udrea.

Citeşte şi: Ora DEZVĂLUIRILOR: Ce a vorbit Elena Udrea cu Traian Băsescu, după fuga ei în Costa Rica

Unul dintre cei care au cutremurat lumea justiţiei din România cu dezvăluiri bombă a fost chiar fostul deputat Sebastian Ghiţă. Omul de afaceri a prezentat în mai multe episoade documente cu privire la neregulile din cadrul DNA, dar şi despre legăturile de prietenie pe care le avea cu şefa Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Cu dezvăluiri şi înregistrări privind abuzurile comise de procurorii DNA, în special cei din ‘unitatea de elită’ de la Prahova a venit şi fostul deputat social-democrat Vlad Cosma.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.