Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu, SCOS din SĂRITE de deciziile în cazul Sorinei și al procuroarei Maria Pițurca: 'Este mafie și corupție generalizată, îndrăznesc să spun'

evelinapauna.ro
ciutacu

Juralistul Victor Ciutacu s-a dezlănțuit după ce Curtea de Apel Craiova a decis să respingă revizuirea adopției internaționale a Sorinei. La scurt timp după, CSM a decis să nu o suspende din funcție pe procuroarea Maria Pițurcă, cea care a ridicat-o  cu mascații pe micuța Sorina de la casa asistenților maternali la care locuia. Pițurcă punea în executare un mandat de ridicare a fetiței după ce familia Sărămăt, care o crescuse pe Sorina de când era mică, a pierdut licența de asistenți maternali, iar actele pentru adoptarea Sorinei de către familia Săcărin au fost finalizate.

Citește și: Eugen Teodorovici SPULBERĂ SPECULAȚIILE: 'Nu ne împrumutăm pentru salarii'

"Cu silă și dezgust. Dacă justiția mai avea ceva de făcut să se compromită în fața oamenilor, asta era. Un procuror are o suspiciune și urmărește niște oameni pentru un fals într-un dosar de adopție. Judecătorii consideră că dosarul este mai presus decât ancheta procurorilor? Există o mențiune specială a procurorului Mihaela Iorga Moraru  că falsurile folosite au produs efecte în sensul aprobării dosarului de adopție.

Aceleași acte făcute de Mihaela Iorga Moraru pe vremea când era la DNA duceau la ridicarea unor oameni de acasă cu mascații pentru mult mai puțin.

Este mafie și corupție generalizată, îndrăznesc să spun. Nu îmi măsor cuvintele, am proprietatea lor. Este o mafie și se apără unii pe ceilalți. Corb la corb nu își scoate ochii. Suntem orbi în țara asta?", a declarat Victor Ciutacu la România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.