Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu a RĂBUFNIT după ce DNA l-a săltat pe Mircea Beuran: Am obosit să explic proștilor care aplaudă ca focile dresate

ciutacu

Procurorii anticorupţie au făcut, joi dimineață, percheziţii la locuința medicului Mircea Beuran şi la Spitalul Floreasca. Beuran este vizat de un dosar penal pentru luare de mită. Medicul este suspectat de procurorii anticorupţie că, în anul 2018, ar fi primit mită de la mai multe persoane, potrivit unor surse judiciare. Pe numele medicului este deschis un alt dosar penal care vizează cazul femeii care a fost arsă în timp ce era pe masa de operaţie. Mircea Beuran a condus, până în luna ianuarie, secţia de Chirurgie de la Spitalul Floreasca. Mircea Beuran a ajuns la sediul DNA, după ce percheziţiile de la locuinţa sa s-au terminat.

Jurnalistul Victor Ciutacu a reacționat dur pe pagina sa de Facebook. „Nu știu cum stați voi cu memoria, dar eu am mai jucat în filmul ăsta penibil cu baronii spitalelor care sug sângele sângele sănătos al poporului bolnav. Și am obosit să explic proștilor care aplaudă bucuroși ca focile dresate că taman ei au cel mai mult de suferit”, a scris Ciutacu.

Vezi si: VIDEO Ordonanța pentru anticipate, ținută la sertar în Guvern. Varianta B în PNL .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.