Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL Victor Ciutacu se revoltă: Sa-i internam pe oameni in sectiile de politie, sa le prescrie Berbeceanu tratamente si Godina sa le faca analize

ciutacu

După decizia autorităților de a nu mai transmite informații în timp real despre noile îmbolnăviri de coronavirus în România, Victor Ciutacu a avut o reacție dură. „Daca va intrebati de ce nu mai primiti informatii la minut despre numarul de imbolnaviri, aflati ca desteptii de ministri s-au intalnit azi noapte si, data fiind iminenta declarare a starii de urgenta, au decis ca Vela va fi unicul comunicator. Si ca se va anunta o data pe zi numarul celor infectati. Eu zic sa-i internam pe oameni in sectiile de politie, sa le prescrie Berbeceanu tratamente si sa le faca Godina analize. Iar Arafat, Rafila si Streinu-Cercel sa sparga piatra in cariera”, a scris Ciutacu pe Facebook.

Din informatiile STIRIPESURSE.RO, in spatele deciziei s-ar fi aflat anumite declaratii publice facute la televizor de medicii, declaratii care au iritat autoritatile. S-a decis astfel sa se interzica in mod expres comunicarea pe tema coronavirusului fara acceptul grupului condus de Interne.

Vezi si: Șeful spitalului central din Wuhan rupe tăcerea: 'Mi s-a cerut să nu spun nimănui, nici măcar soţului meu' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.