Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu, atac INCENDIAR la Mihai Tudose: Mișu își asumă ieșirea României din UE

ciutacu

Jurnalistul Victor Ciutacu lansează un atac extrem de dur la adresa premierului Mihai Tudose, pe care îl acuză că prin declarațiile privitoare la reintroducerea pedepsei cu moartea își asumă scoaterea României din UE. Ciutacu reamintește că una dintre condițiile pentru a fi membru UE o reprezintă abolirea pedepsei cu moartea.

Citește și: SURSE - Liviu Dragnea a identificat un NOU premier: omul văzut de liderul PSD la Palatul Victoria

”Mihai Tudose: “Dacă pleacă vicepremierul Marcel Ciolacu, plec și eu. Ne știm de 25 de ani. Facem vacanțele împreună, cu familiile, cu copiii.” Dincolo de efuziunea de neghiobie sinceră, cred că Omar Hayssam s-a bucurat să audă asta. Vânătoarea e vacanță? Până ne lămurește Titanul din Brăila, aștept un răspuns public de la Klaus Iohannis dacă, după o eventuală nominalizare a lui Marcel Ciolacu drept înlocuitor al lui Carmen Dan la MAI, se va simți confortabl în CSAT alături de (cel puțin) amicul condamnatului pentru terorism. Și pe cel al Ambasadei SUA, evident..

Mihai Tudose: “Cred că pedeapsa cu moartea este puțin pentru anumite infracțiuni. Mă va costa mult ceea ce spun acum, dar îmi asum.(…) Pentru astfel de cazuri… închisoarea pe viață este partea cea mai dulce”. Abolirea pedepsei cu moartea este “o condiţie prealabilă pentru aderarea la UE” şi pentru a rămâne în cadrul blocului comunitar. Președintele Comisiei Europene: “Nimeni care introduce pedeapsa capitală nu îşi are locul în Uniunea Europeană”. Și-o asuma el, Mișu, pe persoană fizică, ieșirea României din UE, dar nu-mi amintesc să fi luat țara în folosință și nici să ne întrebe cineva dacă noi suntem de acord”, arată Victor Ciutacu, pe blogul personal.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.